Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, declarații confuze despre Tudorel Toader: Rugămințile noastre n-au fost ascultate și iar s-au produs aceste afirmații că domnunul Toader trebuie menținut

daddy dragnea

La o zi după numeroase informații privind sprijinul ALDE pentru ministrul Justiției, președintele PSD, Liviu Dragnea, a reacționat, atrăgând atenția că formațiunea sa „a rugat, cu toată sinceritatea” să nu mai existe astfel de intervenții privind un portofoliu asumat de Partidul Social Democrat.

„Rugămințile n-au fost ascultate și iar s-au produs aceste afirmații că domnul Toader trebuie menținut. Deci înseamnă că se inventează o problemă”, a declarat Dragnea.

„O reacție la ce ați spus dvs. (…) despre domnul Tudorel Toader. Noi n-am avut o discuție în partid despre domnul Tudorel Toader, deci nu a fost subiect”, le-a declarat președintele PSD jurnaliștilor de la Palatul Parlamentului.

„A apărut din senin, din partea colegilor de la ALDE, acum ceva timp, susținerea și ideea că trebuie menținut în guvern. Toți am rămas mirați și i-am rugat, chiar i-am rugat, cu toată sinceritatea, să nu mai aibă intervenții despre domnul Toader, pentru a nu crea o problemă acolo unde nu este”, a reamintit Liviu Dragnea.

Citește și: Marionetele nu comunică

„Rugămințile n-au fost ascultate și iar s-au produs aceste afirmații că domnul Toader trebuie menținut. Deci înseamnă că se inventează o problemă. Și n-aș fi vrut să avem această discuție în PSD, dar o să fim obligați s-o avem, pentru că Ministerul Justiției este asumat de către Partidul Social Democrat”, a argumentat președintele PSD.

„Noi nu ne-am permis și niciodată n-o să ne permitem în public să spunem ceva – nu spunem ceva despre miniștrii noștri, nu spunem nici despre colegii de la ALDE. Deci îmi pare rău că s-a inventat o problemă acolo unde nu era, pe care trebuie s-o rezolvăm”, a mai subliniat Liviu Dragnea.

Întrebat ce așteptări are astăzi de la Tudorel Toader, Liviu Dragnea a evitat un răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri