Mai multe echipaje de prim-ajutor intervin duminică pe DN 1 la accidentul de pe centura oraşului Avrig, unde sunt rănite 10 persoane, fiind implicate două microbuze şi două autoturisme, potrivit unui comunicat al IGSU.

„Accident rutier pe raza localităţii Avrig, judeţul Sibiu, în care au fost implicate două autoturisme şi două microbuze. Având în vedere numărul mare de ocupanţi, la nivelul judeţului Sibiu a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune alertarea tuturor echipajelor medicale SMURD şi SAJ disponibile din zonă. (…) La faţa locului intervin cinci echipaje de prim-ajutor SMURD, o unitate de terapie intensivă SMURD, o autospecială de victime multiple, cinci echipaje medicale SAJ şi autospecială CBRN”, se arată în comunicat.

Autospeciala CRBN va asigura încălzirea persoanelor implicate în accidentul din judeţul Sibiu care nu vor fi transportate la spital, iar la faţa locului va fi instalat un cort, au anunţat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). În total, au fost rănite zece persoane, una fiind intubată, iar alte opt persoane nu au nevoie de îngrjiri medicale. Accidentul a fost provocat de un şofer care a intrat în depăşire şi a derapat, lovind un microbuz şi apoi un autoturism. Microbuzul lovit a ricoşat, la rândul său, în alt microbuz.

”Pe DN 1, km. 284+700, şoferul unui turism condus spre Sibiu depăşeste un autoturism, iar la revenirea pe bandă derapează, pătrunde pe contrasens în coliziune cu un microbuz înmatriculat în Neamţ, apoi cu un turism condus tot spre Sibiu. Microbuzul lovit a ricoşat în alt microbuz, înmatriculat în Vaslui”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

Traficul pe DN 1, pe centura ocolitoare a oraşului Avrig, este complet blocat, maşinile fiind deviate prin localitate.

Citește și: Prin labirintul spitalului privat

78 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 9 =