Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a făcut un anunț privind tunurile de apă, care ar fi fost instalate în Piața Victoriei.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a spus că nu există tunuri de apă în Piața Victoriei, așa cum s-a vehiculat pe Facebook.

”În mediul online a fost vehiculată informația conform căreia există tunuri de apă în Piața Victoriei. Nu sunt tunuri cu apă în Piața Victoriei, acestea sunt la sediul unităților, sunt în locuri în care stau în mod frecvent. Tunurile de apă nu sunt în misiune. În cazul în care vor fi folosite, vă vom anunța din timp, dar nimeni nu-și dorește utilizarea lor. Acum sunt în cazărmi, în unități militare, acolo unde le este locul în mod normal. Sunt în locurile în care se găsesc în mod regulat, subliniez acest lucru”, a zis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache.

1 COMENTARIU

  1. Voi sunteti zdraveni ? Asta e stire ??? „Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a făcut un anunț privind tunurile de apă, care ar fi fost instalate în Piața Victoriei.” ?? Si unde este anuntul facut de Georgian Enache ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here