Caută
Close this search box.

La o săptămână după răpirea Alexandrei, anchetatorii ridică probe și iau amprente

A trecut o săptămână de când autoritățile au descins la casa în care a fost sechestrată Alexandra, după 19 ore de când copila sunase de 3 ori la 112. Procurorii DIICOT au reluat vineri cercetările la casa din Caracal unde Gh. Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente. Gheoghe Dincă se află alături de anchetatori în casa lui, unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente, și participă la verificări. Investigatorii au început, de asemenea, să spargă gropile betonate.

Anchetatorii au venit cu buldozerul pentru a sparge betonul din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă. Cel mai probabil, principalul suspect al crimelor din Caracal a venit, vineri, cu informații noi în fața procurorilor.

Gheoghe Dincă se află alături de anchetatori în casa lui, unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente, și participă, alături de procurorii DIICOT, la verificări.

Investigatorii au început, de asemenea, să spargă gropile betonate.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că testul poligraf la care Gheorghe Dincă ar fi trebuit să fie supus vineri a fost amânat pentru o dată ce urmează a fi stabilită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri