Caută
Close this search box.

Ionuţ Stroe, aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului

ionuţ stroe

Deputatul Ionuţ Stroe a declarat, sâmbătă dimineaţă, pentru AGERPRES, că a primit aviz favorabil pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului din partea comisiilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, în urma unor audieri desfăşurate prin sistem teleconferinţă.

„Am primit aviz favorabil din partea membrilor comisiei. Nu ştiu care a fost exact situaţia voturilor. Am auzit când s-a supus la vot pentru aviz favorabil şi apoi mi s-a comunicat că l-am primit. Probabil a fost vorba despre unanimitate”, a explicat Stroe, care se află în izolare la domiciliu.

„Este o situaţie excepţională şi apreciez efortul parlamentarilor pentru a trece peste acest moment de dificultate instituţională. Sper că activitatea parlamentară va continua pentru că este nevoie de decizii. În ceea ce priveşte Ministerul Tineretului şi Sportului, noi am pregătit mijloacele tehnice pentru a susţine activitatea de la distanţă. Chiar dacă sunt în izolare la domiciliu, voi avea un dialog permanent cu toate instituţiile din subordine şi nu voi întârzia niciun moment luarea de decizii”, a adăugat deputatul.

Ionuţ Stroe a menţionat că a fost testat negativ pentru coronavirus: „Personal mă simt bine, nu prezint niciun simptom, am şi fost testat pentru coronavirus iar rezultatul a fost negativ. Urmez întocmai procedurile de izolare, voi sta la domiciliu în următoarele 14 zile, iar când va trebui să repet testarea o voi face”.

Audierea candidaţilor propuşi pentru funcţia de ministru se face prin videoconferinţă din cauza epidemiei de coronavirus.

Prim-ministrul interimar Ludovic Orban, preşedinte al PNL, a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că se va autoizola în urma confirmării infecţiei cu coronavirus în cazul senatorului liberal Vergil Chiţac, cu care s-a aflat în contact întrucât acesta a participat la şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL. De asemenea, toţi membrii BPN al PNL şi senatorii liberali au intrat în izolare la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri