Caută
Close this search box.

Fostul comisar Traian Berbeceanu îl face praf pe Călin Popescu Tăriceanu

traian berbeceanu

Traian Berbeceanu îl ironizează pe Călin Popescu Tăriceanu, al cărui partid este cotat, în sondajele de opinie, la 2%. Berbeceanu s-a înscris recent în PNL.

„Tăriceanu este singurul politician care ar putea să îşi parieze procentele, pentru că, practic, nu ar avea nimic de pierdut”, a scris Berbeceanu, pe Facebook.

Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, arată că ALDE este cotată cu doar 2,4% din intenţiile de vot, mult sub pragul parlamentar, aminteşte Aktual24.

ALDE scade şi mai mult în sondaje, fiind creditată cu doar 2,4% din intenţiile de vot, anunţa recent Europa FM. Pentru formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu este cel mai slab scor, reprezentând mai puţin de o treime din procentajul pe care îl avea în urmă cu exact un an (7,4%, în august 2019).

Barometrul Europa FM a fost realizat de IMAS, în perioada 6 – 26 august, pe un eşantion de 1010 persoane, cu o marjă de eroare de 3,1%.

Pentru PSD, este cel mai slab scor din ultimele 8 luni. Doar în ianuarie a mai înregistrat partidul condus de Marcel Ciolacu un procentaj mai slab (20,6%), în rest având între 23 şi 25 de procente.

PNL rămâne pe primul loc cu 33,6% din intenţiile de vot la parlamentare. Pe locul 3 în ierarhia politică este Alianţa USR – USR, cu 18,3% din opţiuni – o uşoară creştere faţă de luna iulie, când Alianţa avea 17,2%.

Pro România creşte în această lună, ajungând la 10,6%, după ce în iulie partidul lui Victor Ponta cobora la 9,7%. UDMR staţionează deasupra pragului electoral cu 5,7%, după ce în iunie era creditata cu doar 3,4%, iar în iulie înregistra o revenire (5,6%). PMP rămâne sub limita care i-ar permite să intre în Parlament (4,1%).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri