Traian Berbeceanu îl ironizează pe Călin Popescu Tăriceanu, al cărui partid este cotat, în sondajele de opinie, la 2%. Berbeceanu s-a înscris recent în PNL.

„Tăriceanu este singurul politician care ar putea să îşi parieze procentele, pentru că, practic, nu ar avea nimic de pierdut”, a scris Berbeceanu, pe Facebook.

Un sondaj realizat de IMAS, la comanda Europa FM, arată că ALDE este cotată cu doar 2,4% din intenţiile de vot, mult sub pragul parlamentar, aminteşte Aktual24.

ALDE scade şi mai mult în sondaje, fiind creditată cu doar 2,4% din intenţiile de vot, anunţa recent Europa FM. Pentru formaţiunea lui Călin Popescu Tăriceanu este cel mai slab scor, reprezentând mai puţin de o treime din procentajul pe care îl avea în urmă cu exact un an (7,4%, în august 2019).

Barometrul Europa FM a fost realizat de IMAS, în perioada 6 – 26 august, pe un eşantion de 1010 persoane, cu o marjă de eroare de 3,1%.

Pentru PSD, este cel mai slab scor din ultimele 8 luni. Doar în ianuarie a mai înregistrat partidul condus de Marcel Ciolacu un procentaj mai slab (20,6%), în rest având între 23 şi 25 de procente.

PNL rămâne pe primul loc cu 33,6% din intenţiile de vot la parlamentare. Pe locul 3 în ierarhia politică este Alianţa USR – USR, cu 18,3% din opţiuni – o uşoară creştere faţă de luna iulie, când Alianţa avea 17,2%.

Pro România creşte în această lună, ajungând la 10,6%, după ce în iulie partidul lui Victor Ponta cobora la 9,7%. UDMR staţionează deasupra pragului electoral cu 5,7%, după ce în iunie era creditata cu doar 3,4%, iar în iulie înregistra o revenire (5,6%). PMP rămâne sub limita care i-ar permite să intre în Parlament (4,1%).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.