Caută
Close this search box.

Bomba serii în politică! Anunțul șocant făcut de Tăriceanu

tăriceanu

Este cutremur pe scena politică din România după ce Călin Popescu Tăriceanu a făcut un anunț șocant. Acesta a explicat, în direct la Antena 3, motivul pentru care a luat această decizie.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat la Antena 3 că informația potrivit căreia acesta și-a dat demisia în urma fuziunii ALDE cu Pro România, este adevărată. Acesta a declarat că demisia lui nu este una pe nepusă masă.

”Nu cred că este pe nepusă masă, pentru că în momentul în care noi am hotărât în structurile statutare la ALDE să facem fuziunea cu PRO România, am anunţat, de asemenea că la parlamentare vom merge pe o listă comună, sub titulatura PRO România, ceea ce presupune că toţi membrii ALDE care urmează să candideze la alegerile parlamentare, vor deveni membri PRO România pentru a putea candida pe listele de la PRO România.

Acest lucru este valabil inclusiv pentru mine. Şi aşa cum am anunţat, pe 8 noiembrie vom vea Congresul ALDE prin care se va decide fuziunea. În aceeaşi zi va avea loc Congresul PRO România în care se va decide fuziunea şi de pe data de 8 încolo vom funcţiona ca un singur partid. Deci, aceste lucruri erau previzibile, puteau fi, hai să spunem aşa, anticipate.”. a spus acesta la Antena 3.

Călin Popescu Tăriceanu a reacționat cu privire la posibilitatea ca ALDE să nu mai existe în viitor. Acesta a declarat că partidul va exista până când instanța va da verdictul final cu privire la fuziune.

”Nu, partidul va exista până se va pronunţa decizia definitivă a instanţei privind fuziunea. Aşa este legea română privind funcţionarea partidelor politice.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a subliniat că se vor relua discuțiile cu privire la definitivarea candidaturilor din partea ALDE și din partea Pro România.

”În seara aceasta voi relua discuţiile cu Victor Ponta în legătură cu definitivarea candidaturilor din partea celor două partide. Nu vă pot spune în momentul de faţă prea multe lucruri în acest sens.”, a mai spus acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri