Caută
Close this search box.

Cum a apărut George Simion în noul Parlament, la preluarea mandatului FOTO

george simion

Unii parlamentari, aflați la primul mandat, au întâmpinat ceva dificultăți cu orientarea în Palatul Parlamentului, potrivit Digi24.

„- Cu orientarea prin clădire cum e?

– Deocamdată e zero, ce să spun, deocamdată a fost bine că sunt semnele și oamenii care ne ajută, dacă ar fi fără semne, nu aș ști, e prima oară, n-am mai fost aici”, mărturisește Daniel Blaga, deputat ales USR-PLUS.

Și cei de la partidul AUR au avut probleme, însă liderul partidului, George Simion, a captat atenția când și-a făcut apariția, la preluarea mandatului, cu o mască transparentă.

FOTO: Digi24

„- Cum a fost prima zi în Parlament, am văzut că ați avut dificultăți în clădire, cel puțin colegii dumneavoastră cei noi? l-au întrebat reporterii.

– Suntem noi, învățăm și până la urmă, nu este așa de complicat, este o clădire făcută de poporul român pentru poporul român, a răspuns George Simion.

– Ați avut probleme să intrați cu această mască în Parlament?

– Este foarte regulamentară, ea este conformă, a dat asigurări liderul AUR. Domnul Ciolacu a fost impresionat de masca noastră și i-am promis că o să-i dau cadou și dumnealui o mască similară”, a adăugat George Simion.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri