Caută
Close this search box.

Șoc și tragedie în lumea sportului românesc. Ultimul mesaj de pe patul de spital: „Rugați-vă pentru mine”

Un caz cutremurător s-a petrecut la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa! Claudiu Pătraşcu, fost component al lotului naţional de lupte, infectat cu noul coronavirus, a decedat la 46 de ani după ce a trecut prin chinuri groaznice.

Claudiu Pătraşcu, un campion al luptelor româneşti, s-a stins din viaţă în mod tragic!

Claudiu Pătraşcu a fost legitimat la cluburile Farul Constanţa şi Dinamo Bucureşti. Apropiaţii săi s-au mobilizat şi i-au donat plasmă, dar campionul luptelor româneşti a pierdut lupta cu virusul. Mesajul transmis de acesta de pe patul de spital este tulburător.

Fostul component al echipei naționale de lupte s-a aflat în stare critică la Terapie Intensivă:„E groaznic! Rugați-vă pentru viața mea!”, a scris acesta pe Facebook.

Federaţia Română de Lupte (FRL) a făcut anunţul tragic: „FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!”.

„E groaznic! Rugați-vă pentru viața mea!”, a scris Pătraşcu pe Facebook, înainte să fie învins de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri