Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, a criticat blocarea unui proiect pentru contractarea unui audit extern, la Primăria Municipiului Bucureşti, afirmând că măsura a fost luată cu ajutorul decisiv al unui consilier PNL şi ar urmări să ascundă „dezmăţul pe bani publici practicat de dna Firea şi administraţia sa”.

„Oare de ce a fost blocată la vot aprobarea unui audit extern pentru a se vedea, transparent, dezmăţul pe bani publici practicat de doamna Firea şi administraţia sa?? Ce au de ascuns de le e aşa de frică de un audit care este absolut normal??

Aaaaa şi aprobarea acestui audit a fost blocată cu şi de votul unui consilier PNL pe numele său Adrian Moraru care a participat la şedinţă ca să se abţină domnule la vot! Dacă nu participa hotărârea era aprobată!”, a precizat Birchall, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, fostul ministru a solicitat “zburarea” lui Adrian Moraru din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, dacă încă mai este membru al acestei instituţii.

„Votul a fost aşa: 27 pentru, 24 împotrivă, 3 abţineri”, a conchis Birchall.

În luna ianuarie, consilierii USR PLUS au depus la Consiliul General al Municipiului Bucureşti un proiect de hotărâre, pentru contractarea unui audit extern, în Primăria Municipiului Bucureşti şi toate entităţile din subordinea PMB şi CGMB.

„În vederea elaborării unei strategii corecte pentru dezvoltarea economică a Mun. Bucureşti, considerăm că este esenţial să fie efectuată o analiză temeinică a activităţii aparatului de specialitate al primarului, precum şi a tuturor entităţilor din subordinea Primarului General şi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti pentru perioada 01.01.2017 – 31.12.2020”, a transmis Alianţa, la acea vreme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.