Caută
Close this search box.

Continuă schimbul de replici dintre Ciolacu și Ghinea: ”Ce demisii ceri tu, Cristian? TU ești un dezastru! ZERO!”

ciolacu

„Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale”, este replica lui Marcea Ciolacu la provocarea lansată de Ghinea, pe care-l acuză că scrie ”baliverne” pe facebook.

Tot pe facebook a venit și replica șefului PSD.

Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale. Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!”, scrie Marcel Ciolacu, vineri.

Citește și: Cristian Ghinea răspunde criticilor lansate de Ciolacu: PNRR este un exerciţiu unic

Cristian, Comisia Europeană a avut timp – în doar 4 ZILE! – să-ți citească PNRR-ul. Da, cel pe care tu l-ai trimis la Bruxelles. FĂRĂ SĂ-L CITEȘTI! Au citit și s-au crucit!

Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??!

Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ!!!!

PS: Dacă parlamentarii PNL și UDMR nu votează moțiunea simplă pe care am depus-o împotriva lui Ghinea, atunci vor răspunde în solidar cu acest ministru ZERO care și-a dorit ca miliardele din PNRR să se ducă la firmele de consultanță și clienții săi politici!!!!”, mai spune Ciolacu în postarea sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri