Caută
Close this search box.

Stelian Ion, despre dosarele lui Florin Cîțu din SUA: ”E o chestiune de încredere. Afectează echipa”

stelian ion

Stelian Ion, ministrul Justiției, a comentat scandalul în care se află Florin Cîţu cu dosarele din SUA. Acesta a apreciat că dezvăluirile din trecutul premierului afectează întreaga echipă guvernamentală şi a subliniat necesitatea clarificării tuturor informațiilor.

Stelian Ion, ministrul Justiției, a avut o primă reacție la dezvăluirile privind dosarele din SUA ale premierului Florin Cîțu.

Niciunul dintre noi, nici măcar premierul, nu este de neînlocuit. Dar nu suntem acolo. Îmi doresc foarte mult să ne sprijinim unii pe alţii, să avem puterea, răbdarea să ne şi ascultăm, să ascultăm acele argumente, să nu ne năpustim aşa, fără să ascultăm toate argumentele, pentru că e o chestiune foarte serioasă, care ţine de credibilitatea Guvernului, de credibilitatea României”, a spus duminică Stelian Ion la Digi24.

Citește și: Alegeri anticipate în Canada, convocate de Justin Trudeau

Ceea ce iese în spaţiul public despre oricare dintre noi, din echipa guvernamentală, afectează toată echipa. Este o chestiune de încredere. Încrederea se clădește cu greu şi se dărâmă foarte ușor. De aceea, fiecare dintre noi, atunci când avem de dat explicații, e bine să le dăm, să le dăm cât mai complet posibil şi cât mai convingător„, a mai spus Stelian Ion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri