Dacian Cioloş consideră că un premier care demite ministrul Justiţiei pentru că nu îi avizează un proiect legislativ şi numeşte un interimar care îi avizează acelaşi proiect ”prin care oferă propriului partid 10 miliarde de euro” prezintă ”probleme imense de integritate”.

”Un premier care demite ministrul Justiţiei pentru că nu îi avizează un proiect legislativ şi numeşte un interimar care îi avizează acelaşi proiect prin care oferă propriului partid 10 miliarde de euro prezintă probleme imense de integritate.

Presupun că îşi va asuma şi destinaţia banilor şi consecinţele care vor decurge din risipirea acestora, inclusiv cele legale. Chiar şi aşa, rămânem cu problema iniţială. Nu girăm un astfel de furt, indiferent de explicaţiile pe care le-ar avea el, şi rămâne ca PNL să plătească preţul politic pentru ceea ce face premierul pe care îl are în acest moment.

Mergem mai departe şi cerem în continuare demisia acestui prim-ministru care este dispus să sacrifice stabilitatea politică a României pentru bani daţi la propriul partid. Noi, USR PLUS, am primit votul cetăţenilor şi pentru că am spus în campanie că vrem o Românie fără hoţie. De asta vom face totul pentru a apăra acest principiu”, a scris Dacian Cioloş joi seara, pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here