Caută
Close this search box.

Dominic Fritz, primarul USR PLUS al Timişoarei, s-a căsătorit cu o diplomată chinezoaică

dominic fritz

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit fără să facă prea multă vâlvă cu partenera sa, Lin Yiran (foto sus), care provine din Tianjin, R.P. Chineză. Cununia civilă a fost înregistrată în 5 august, însă Dominic Fritz și-a anunțat căsătoria doar ieri, 25 august, pe contul său de facebook, după ce informația a apărut în publicația demnitatea.info.

Potrivit publicației, încercarea edilului timișorean de a  menține discreția în privința căsătoriei sale a fost stricată de procedura Serviciului Stării Civile, care publică căsătoriile încheiate, într-o rubrică de pe site-ul primăriei.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, a scris Fritz, pe contul său de Facebook.

Potrivit profilului de pe platforma Linkedin, Lin Yiran lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite (responsabil afaceri umanitare pentru zona Africa), având o vastă experiență în organizații internaționale de sănătate și drepturi ale omului. A făcut studii la Londra (London School of Hygiene and Tropical Medicine) și vorbește chineza, franceza și engleza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri