Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, s-a căsătorit fără să facă prea multă vâlvă cu partenera sa, Lin Yiran (foto sus), care provine din Tianjin, R.P. Chineză. Cununia civilă a fost înregistrată în 5 august, însă Dominic Fritz și-a anunțat căsătoria doar ieri, 25 august, pe contul său de facebook, după ce informația a apărut în publicația demnitatea.info.

Potrivit publicației, încercarea edilului timișorean de a  menține discreția în privința căsătoriei sale a fost stricată de procedura Serviciului Stării Civile, care publică căsătoriile încheiate, într-o rubrică de pe site-ul primăriei.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, a scris Fritz, pe contul său de Facebook.

Potrivit profilului de pe platforma Linkedin, Lin Yiran lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite (responsabil afaceri umanitare pentru zona Africa), având o vastă experiență în organizații internaționale de sănătate și drepturi ale omului. A făcut studii la Londra (London School of Hygiene and Tropical Medicine) și vorbește chineza, franceza și engleza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.