Caută
Close this search box.

O nouă mostră de corectitudine politică: Superman bisexual în benzile desenate

Noul Superman va avea în curând o relație romantică cu un partener de același sex, a anunțat luni DC Comics. Jonathan Kent, fiul lui Clark Kent și Lois Lane, va fi implicat într-o relație alături de un prieten de sex masculin în noua sa serie „Superman: Fiul lui Kal-El”, a relatat The New York Times.

Povestea lui Jon Kent va fi disponibilă pe 9 noiembrie.

„Am spus întotdeauna că toată lumea are nevoie de eroi și toată lumea merită să se vadă în eroii lor și sunt foarte recunoscător că DC și Warner Bros împărtășesc această idee”, a spus scriitorul Tom Taylor, citat de Insider.

„Simbolul lui Superman a reprezentat întotdeauna speranța, adevărul și dreptatea. Astăzi, acel simbol reprezintă ceva mai mult. Astăzi, mai mulți oameni se pot vedea în cel mai puternic supererou din benzi desenate”, spune Taylor.

Supereroul din 2021 a dovedit deja că este un Superman diferit de tatăl său. Jon Kent a luptat împotriva incendiilor provocate de schimbările climatice, a intervenit într-un atac armat la liceu și a protestat împotriva deportării refugiaților, potrivit The Times.
Știrile nu sunt neobișnuite în lumea cărților de benzi desenate de astăzi. Alte serii celebre au inclus povești pentru a fi mai incluzive. Robin, faimosul coleg al lui Batman, a declarat recent că are sentimente pentru un bărbat, iar în cea mai nouă serie a lui Aquaman eroul este un om de culoare gay, a relatat The Times, preluat de Hotnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri