Caută
Close this search box.

Grindeanu o jigneşte pe Clotilde Armand: Se recomandă prin mult gunoi şi mizerie

sorin grindeanu

Vicepremierul Sorin Grindeanu a declarat luni că primarul Sectorului 1 se recomandă prin „mult gunoi şi mizerie”, afirmaţie făcută după ce, recent, Clotilde Armand a ridicat întrebări cu privire la o carte pe care social-democratul şi-a trecut-o în CV.

„Sunt oameni care se recomandă prin anumite virtuţi şi există doamna Armand, care se recomandă prin gunoi, mult gunoi şi mizerie. Aş fi spus că povestea cu cartea e o ciorbă reîncălzită din 2017, dar nici măcar asta nu e.

E doar încă o şobolăneală a doamnei Clotilde Armand. Mă adresez direct doamnei Armand – attention, aici e cartea (a arătat o carte – n.r.) şi pot să vă spun că aţi pierdut încă un război, se înscrie în şirul multor altora pe care le-aţi deschis, începând cu războiul gunoaielor. Aş mai vrea să vă transmit ceva, doamna Armand, eu am făcut şcoala la timp şi complet. Vă rog să vă adresaţi Ministerului Educaţiei şi să cereţi foile mele matricole de elev, de student şi să vedeţi ce fel de note am luat şi ca elev, şi ca student”, a spus Grindeanu într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.

El a adăugat că Armand i-a atacat şi familia.

„Să ştiţi că e josnic să faceţi acest lucru, mai ales în ceea ce îl priveşte pe tatăl meu, cel care şi-a dedicat toată viaţa matematicii şi pregătirii elevilor din Caraş. (…) Dar mai e ceva.

Dumneavoastră vorbiţi de educaţie, dumneavoastră, care aţi tăiat bursele elevilor din Sectorul 1? (…) Că aţi furat voturi a văzut toată lumea, că e mizerie, că sunt şobolani văd toţi locuitorii Sectorului 1. Veniţi să daţi lecţii când aţi tăiat bursele elevilor din Sectorul 1? În locul dumneavoastră aş fi mai temperat şi m-aş uita în oglindă în fiecare dimineaţă şi aş ieşi din această ipocrizie care vă caracterizează”, a menţionat vicepremierul Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri