Partidul Social Democrat a dat o replică, vineri, acuzaţiilor aduse de liderul USR Dacian Cioloş privind numirea lui Marian Neacşu ca secretar general al Guvernului, despre care spunea că este condamnat penal. În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi! Niciun alt român!!!, a scris PSD pe Facebook, afirmând că liderul USR i-a luat apărarea unui ”bătăuş de duzină recidivist pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri”.

”În România lui Cioloş, doar bătăuşii, condamnaţii penal, recidiviştii de la USR, pot fi reabilitaţi! Niciun alt român!!!”, a scris PSD, în postarea de pe Facebook. Social-democraţii prezintă, într-un clip video, o declaraţie făcută de Dacian Cioloş la alegerile locale, candidatul propus de Alianţa USR-PLUS la Primăria Câmpeni, din judeţul Alba, Haiduc Nicolae Gigel, care fusese condamnat în trecut de două ori pentru loviri şi alte violenţe.

”Este reabilitat. Are cazierul curat. Ne reprezintă cu cinste”. Asta spunea acest contorsionist al moralei şi legii, despre un bătăuş de duzină recidivist, pus de USR, anul trecut, pe liste în alegeri, precizează PSD.

Potrivit social-democraţilor, ”pentru dl. Cioloş însă, interesul politic este scuza pentru orice minciună, iar duplicitatea este o a doua sa natură pentru a-şi atinge scopurile meschine şi pentru a acoperi frustrările membrilor de partid rămăşi şomeri, după plecarea de la guvernare”.

”Lozincile expirate nu ţin loc de teste, de medicamente sau de sprijin pentru antreprenorii români, domnule Cioloş! Aţi fost la guvernare un an şi n-aţi făcut nimic din ce aţi promis propriului electorat! Dimpotrivă, v-aţi bătut joc de români, de sănătatea şi viaţa lor! Băgaţi capul în pământ şi tăceţi! Aşa e cel mai cinstit!”, se mai arată în postare.

Preşedintele USR Dacian Cioloş i-a transmis lui Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, în contextul numirii lui Marian Neacşu ca secretar general al Guvernului, că acea condamnare a acestuia, pentru conflict de interese, este ”furt şi înşelare a încrederii cetăţenilor în stat şi în exponenţii săi”.

”Domnul Marian Neacşu, pe care îl apăraţi în felul acesta, pentru a-l putea planta la Secretariatul General al Guvernului, este condamnat penal”, spune Cioloş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here