Jurnalistul de televiziune Ionuț Cristache, care realiza o emisiune reacţionară de politică, la TVR, a anunțat că demisionează.

Principalii invitați ai emisiunii erau din zona PSD și anti-DNA. Verbele scoase pe tapet de Cristache, în aceste emisiuni, erau copiate din propaganda PSD şi de la postul Antena 3, unde anterior a fost reporter acreditat pe Administraţia Prezidenţială.

„După 5 ani, colaborarea mea cu Televiziunea Publică a ajuns la final! Vă mulțumesc pentru mesajele, telefoanele, întrebările, toate câte au venit în această perioadă!

Nu o să fiu patetic, nu o să încep să înșir cifre, ediții, momente, să mă autoelogiez sau să-mi fac autocritica! Ce a fost ați văzut! Despre ce nu s-a văzut, poate altădată!

Rămân cu satisfacția construirii unui brand, #Romania9, poate cea mai sinceră, și, de ceva timp, cu siguranță cea mai curajosa emisiune de dezbatere! Nu am construit-o singur ci împreună cu o mână de oameni cărora le mulțumesc!

Dar, în special, vă mulțumesc dumneavoastră! O emisiune fără public nu are misiune și voi ați fost numeroși indiferent de oră, format sau context! Nu știu ce va fi, nu știu ce urmează, vă țin la curent! Mă înclin!”, a anunțat Cristache, pe Facebook, cconform AK24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.