Caută
Close this search box.

Gheorghe Dincă neagă că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu şi pe Luiza Melencu: Tot ce s-a întâmplat a fost un viol

„Monstrul din Caracal” a dat în premieră un interviu, publicat de Gandul. Gheorghe Dincă povestește cum a violat-o pe Alexandra Măceșanu și cum a legat-o apoi de pat, în „camera groazei”,

Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019, iar o zi mai târziu ea a reușit să sune la 112. Poliția a intervenit 19 ore mai târziu, iar Alexandra nu a mai fost găsită. Anchetatorii au presupus că fata a fost incinerată complet într-un butoi pentru topit smoală.

Gheorghe Dincă a povestit ce s-a întâmplat în curtea sa, încă din dimineața descinderii întârziate pe care polițiștii și procurorii au făcut-o în locuința sa din Caracal.

Dincă neagă că ar fi ucis-o pe fată și descrie o serie de presupuse torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât şi a Luizei Melencu, despre care se presupune că ar fi fost răpită, violată și omorâtă în același mod ca și adolescenta de 15 ani.

Gheorghe Dincă susține că, în dimineața zilei de 26 iulie 2019 ar fi fost bătut crunt de mascații veniți de la Slatina, iar apoi, pentru a fi determinat să recunoască, ar fi fost amenințat cu moartea, ars cu bricheta și chiar chinuit cu patentul. Deținutul afirmă că și-a recunoscut crimele sub tortură.

„E mult de zis. În dimineaţa când s-a intrat în pod atunci m-au rupt în bătaie 2 ore şi 45 de minute… Dar nu cu bătăi, cu pumni, cu pulane. Am fost dus jos în curte atunci când a intrat în dimineaţa de 26.07.2019.

Am fost luat de mascaţi, de trupele mascate din Slatina, şi numai în bocanci, în bombeuri, mi s-au rupt coaste, am coaste rupte în partea stângă în dreptul inimii şi mi s-a spart pieptul, coşul pieptului, cum se zice, sternul, au măsluit radiografii şi au zis că nu am nimic. S-a mers pe măsluire.

Toate probele din dosar văzute de oamenii de ştiinţă şi de specialişti duc că nu există probe şi eu nu am săvârşit acele orori. Am două capete de acuzare, sunt acuzat de două omoruri, de două profanări de cadavre, de două traficări de persoane, de două violuri.

Din tot ce s-a întâmplat şi este adevărat este un viol. Pentru că persoana respectivă care i-am plătit a tras de timp. Pe Alexandra. Este adevărat. Pentru că m-a scos din minţi şi nici n-a vrut să restituie banii şi nici să presteze, treaba a degenerat şi atunci am luat-o cu forţa.

Recunosc şi indiferent ce ar fi, asta aşa s-a întâmplat”, a spus Gheorghe Dincă din puşcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri