Apar noi informații despre o posibilă retragere a sprijinului politic pentru primarul general al Capitalei de către PNL.

Potrivit unor surse politice, adevăratul motiv pentru care liberalii nu vor să îl mai susțină pe Nicușor Dan are legătură cu suspendarea lucrărilor la construcţia din Aleea Modrogan nr. 1, unde se află şi sediul central al PNL.

Nicușor Dan a anunțat că sistarea lucrărilor rămâne în picioare, după ce Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea dezvoltatorului de suspendare a deciziei de oprire a lucrărilor.

„Lucrările la construcţia din Modrogan 1 rămân suspendate. Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea dezvoltatorului de suspendare a deciziei de oprire a lucrărilor. Am reuşit să oprim speculaţiile imobiliare ale vechii administraţii.

În acelaşi timp, am aprobat în acest mandat zeci de cereri de dezvoltări urbane corecte pentru zona istorică a Bucureştiului. Este dovada faptului că lucrurile se pot face şi altfel: legal şi fără mutilarea spaţiilor verzi sau a zonelor încărcate de istorie”, scrie edilul general, pe Facebook.

Pe 11 iulie, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunţa că şantierul din curtea sediului central al PNL a fost sistat de instanţă.

„Judecătorii au oprit betonarea din Aleea Modrogan nr. 1A, grădina Vilei Filipescu-Brâncoveanu, monumentul istoric din curtea sediului central al PNL. Justiţia a făcut treaba Prefecturii Bucureşti şi a Inspectoratului de Stat în Construcţii, două instituţii care au asistat impasibile la distrugerea unei zone cu un grad maxim de protecţie, cu toate că au fost sesizate de Primăria Sectorului 1”, scria Armand, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.