Caută
Close this search box.

STB a achiziționat autobuze supraetajate de la o firmă din Harghita, specializată cu extracția pietrei

greva stb

Societatea de Transport București (STB), aflată în subordinea primăriei București, a achiziţionat şase autobuze supraetajete second-hand marca VOLVO pentru suma de 428.000 euro. Mai precis, costă 71.300 euro /bucata.

Achiziția s-a realizat de la o firmă din judeţul Harghita, SC Trandestrade SRL, fără vreun istoric în domeniul vânzărilor auto, în activitatea căreia sunt menționate “extracția pietrei ornamentale și a pietrei pentru construcții, extracția pietrei calcaroase, a ghipsului, a cretei și a ardeziei”.

Societatea este deţinută, în calitate de asociați, de Attila Demeny, din Lupeni, județul Harghita, și entitatea Demeny Silver – Andezit Korlatolt Felelossegutarsasag, cu sediul în Ungaria, localitatea Vecses, menționează jurnalul.ro.

STB a transmis că procedura de achiziţie s-a demarat conform legislaţiei iar preţul ofertat s-a încadrat în valoarea estimată a achiziţiei: „prin documentaţie nu s-a solicitat preţul de achiziţie de la producător”, adaugă instituția.

Compania de transport mai menționează că „a analizat ofertele publicate de operatorii de transport vis-a-vis de posibila vânzare de autobuze double decker şi nu a identificat niciun un anunţ de vânzare în acest sens de la vreo societate din Suedia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri