Caută
Close this search box.

Cum și-a dat un câine de gol stăpânul urmărit de jandarmi

„Câinele este cel mai bun prieten al…legii sau cum și-a dat un câine stăpânul de gol.”

Jandarmii au primit un apel prin sistemul 112, prin care era semnalată prezența unui câine periculos pe strada Avram Iancu din municipiul Brașov.

Ajunși la fața locului pentru a lua măsuri în cazul câinelui agresiv, jandarmilor li s-a comunicat că animalul s-a adăpostit într-un autoturism parcat, în care cel mai probabil se afla și stăpânul acestuia. Acest lucru s-a adeverit, pe locul din față al autoturismului aflându-se un bărbat de 30 de ani.

„După verificarea identității acestuia, jandarmii au aflat că pe numele lui a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o infracțiune la regimul rutier, potrivit Jandarmeriei Române. Astfel, au fost întocmite în cazul lui toate documentele necesare și a fost predat colegilor de la poliție.

În cazul câinelui, au fost anunțate autoritățile competente pentru a fi luat din autoturism, având în vedere că pentru o perioadă va fi despărțit de stăpânul lui.

Loialitatea câinelui față de stăpân nu poate fi contestată dar, din păcate, acesta nu-l poate apăra și în fața rigorilor legii”, anunță Jandarmeria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri