Caută
Close this search box.

Parlamentul European a votat cu o majoritate largă pentru înființarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei

eurodeputaţii

Președintele PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, a anunțat, joi, că Parlamentul European a votat cu o majoritate largă pentru înființarea unui Tribunal special pentru crima de agresiune a Rusiei împotriva Ucrainei.

„Putin trebuie să răspundă pentru fiecare viață distrusă și fiecare destin frânt. El nu are dreptul la nicio zi de liniște și libertate.

Iar dacă astăzi nu avem instrumentele necesare pentru a-l trage la răspundere, trebuie să le creăm”, a transmis Tomac, într-o postare pe Facebook.

Liderul PMP a subliniat că Putin și Rusia trebuie trași la răspundere pentru crimele oribile pe care le-au comis și le comit în Ucraina: „Putin este un criminal, la fel cum sunt si acoliții săi. Europa nu are voie să tolereze criminali în libertate, cu atât mai puțin la cârma statelor. Rusia trebuie să înțeleagă că nu există nici justificare pentru omor. Tribunalul să vă judece, criminalilor!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri