Caută
Close this search box.

Tina Turner a murit la vârsta de 83 de ani în Elveția

Tina Turner – una dintre vocile de vârf  ale muzicii – a murit la vârsta de 83 de ani, a confirmat purtătorul ei de cuvânt.

Într-o declarație, aceștia au spus:

„Tina Turner, „Regina Rock’n Roll” a murit liniștit astăzi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă boală, în casa ei de lângă Zurich, Elveția.

Cu ea, lumea pierde o legendă a muzicii și un model de urmat”.

Vedeta, născută în SUA, a fost una dintre cele mai iubite cântărețe, admirată pentru prezența sa scenică și pentru un șir de hituri, inclusiv The Best, Proud Mary, Private Dancer și What’s Love Got to Do With It.

Tina Turner și-a găsit faima pentru prima dată alături de fostul soț Ike Turner, cu cântecul clasic River Deep, Mountain High.

Suferința sa ascunsă

La 83 de ani, Tina Turner a primit o mare lovitură de la viață, aceea de a-și vedea al doilea fiu mort, pe Ronnie Turner, care a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles, California. O persoană a sunat la numărul de urgență 911 și a anunțat că acesta dă semne de sufocare. După câteva momente, nu mai respira deloc.

În 2018, fiul ei cel mare, Craig Turner, pe care l-a avut cu muzicianul Raymond Hill (saxofonist în trupa lui Ike Turner), s-a sinucis la 59 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri