Caută
Close this search box.

Bărbatul care şi-a înjunghiat partenera şi a ameninţat timp de 16 ore că se sinucide, arestat preventiv

Un bărbat şi-a înjunghiat concubina după care a ameninţat timp de peste 16 ore că se aruncă de la etajul opt al unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei, însă poliţiştii au reuşit să-l imobilizeze, el fiind ulterior arestat preventiv.

Potrivit Parchetului Capitalei, în seara zilei de 10 septembrie, un bărbat de 56 de ani se afla într-un apartament de la etajul 8 al unui bloc din Sectorul 1, împreună cu concubina lui în vârstă de 30 de ani şi fiica lor în vârstă de 9 ani.

Pe fondul unei stări conflictuale create de perspectiva separării şi stabilirii unui program de legături personale între tată şi fiica celor doi, fiind şi sub influenţa alcoolului, bărbatul i-a aplicat partenerei sale mai multe lovituri de cuţit în zona cervicală şi cea toracică.

Anterior agresării sale, victima chemase telefonic în ajutor o femeie, care a venit însoţită de fiul ei de 14 ani şi care a intrat în locuinţă chiar în momentul în care bărbatul o înjunghia pe concubină. Femeia a sărit în ajutorul victimei, fiind şi ea rănită uşor cu această ocazie.

Concubina, femeia venită în ajutor şi cei doi copii au reuşit să iasă din apartament. Concubina a fost transportată la spital în stare gravă, fiind supusă unor intervenţii chirurgicale, pronosticul fiind în prezent unul rezervat.

Rămas singur în locuinţă, bărbatul a ieşit la fereastră şi a ameninţat că se aruncă. Timp de peste 16 ore (de la ora 1 noaptea până la 17,30), negociatorii Poliţiei au încercat să-l determine pe bărbat să renunţe la gestul său, iar în final luptători de la Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale au reuşit să pătrundă în locuinţă şi să-l imobilizeze pe agresor.

Acesta a fost reţinut de poliţişti, iar marţi un magistrat de la Tribunalul Bucureşti a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri