Caută
Close this search box.

George Simion. Singurul politician ce-a protestat contra cenzurării presei, afirmă Cozmin Gușă

george simion

„Omul Zilei” este George Simion, singurul politician ce a protestat contra cenzurării presei. Cunoașteți problemele presei românești despre care vorbim aici, la Gold FM, sunt semnalate de către Clubul de Presă; ultimele dintre ele au venit în lanț, de la suspendarea pentru o săptămână a canalului Gold FM, al cincilea, pentru că alte patru canale ne-au fost închise fără motiv, ăsta de pe care emitem acum ne-a fost suspendat, pentru că am vorbit contra nazismului, blocarea pentru o săptămână a lui Ion Cristoiu, blocarea lui Aurelian Popa, acum a lui Luis Lazarus și Zeus TV, plus multe alte sute de canale de YouTube sau de Facebook.

Ei bine, în urma acestor abuzuri, singurul politician din România care a luat atitudine printr-un editorial, o poziție clară, publicată pe georgesimion.ro, este chiar președintele AUR, George Simion, care a comunicat în spațiul public că este îngrozit „de modul cinic și brutal prin care șefii Google România au decis să cenzureze”. El reclamă că nu este nimic altceva de făcut decât să fie respectată Constituția României, care proclamă libertatea de exprimare, și promite că, imediat după ce vă ajunge la guvernare, AUR va adopta o lege care să protejeze libertatea de exprimare pe rețelele de socializare, la televizor și la radio. De-aia este „Omul Zilei” și de-aia merită aplaudat de către toți cei care țin la această libertate de expresie, inclusiv cei care doriți să fiți corect informați, mai ales noi, cei care dorim să informăm corect.

Meritul lui este cu atât mai mare cu cât este singurul. De ce este singurul? Pentru că restul politicienilor din restul partidelor sunt extrem de interesați să manipuleze, nu să asigure libertatea de exprimare. De ce sunt interesați să manipuleze? Pentru ca să-și ascundă marile probleme din dosarele personale, pentru ca să folosească autoritatea YouTube, Facebook sau CNA pentru ca atunci când au nevoie să poată să pună pumnul în gura presei libere. Îl declarăm „Omul Zilei” pe George Simion și-i așteptăm și pe alți politicieni să se molipsească, în sensul bun al cuvântului, de acest curaj al președintelui AUR de a milita pentru o presă liberă. Asta îl califică ca un politician dedicat și jocului democratic.

Autor: Cozmin Gușă/Solidnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri