Caută
Close this search box.

Ianis Hagi și Elena Tănase, primele declarații după cununia din ziua de Crăciun

Ianis Hagi și Elena Tănase au oferit primele declarații după cununia civilă și s-au arătat extrem de fericiți și emoționați.

Cei doi s-au căsătorit chiar în ziua de Crăciun și au sărbătorit momentul cu o petrecere fastuoasă la un restaurant din nordul Capitalei.

Internaționalul român spune că 2023 a fost un an cu adevărat special pentru el.

„Suntem fericiți, bucuroși că am ajuns în ziua de Crăciun să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele famili, le mulțumim și lor. Au fost aproape de noi și ne-au susținut necondiționat. Suntem fericiți și bucuroși.

Este un an pe care îl voi ține minte mereu, primul meu meci după un an de zile de chin. În a doua parte a anului au venit momentele frumoase, calificarea cu naționala, clar, dar cunuia civilă este ceva unic, ce mi-am dorit de mic copil să îmi găsesc jumătatea și mi-am găsit-o. Am două familii care ne-au susținut necondiționat de la început. Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm.

Îmi doresc copii sănătoși, asta este dorința amândurora. Ne dorim copii sănătoși. Până atunci ne dorim să ne bucurăm de această seară și toate vor veni pe parcurs”, a declarat Ianis Hagi, potrivit iAM Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri