Caută
Close this search box.

„Logani pentru viață”. Elevii liceului „C.D Loga” din Timișoara organizează un spectacol caritabil pentru a dota Spitalul de Copii Louis Ţurcanu

Atenţie, empatie și compasiune: asta învață elevii de la Colegiul Național „C.D Loga” din Timișoara. De cinci ani, pregătesc câte un spectacol caritabil pe care îl joacă pe scena Operei din oraș. Anul acesta va avea loc pe 1 iunie, iar banii strânși din bilete vor fi folosiţi pentru cumpărarea de echipamente pentru Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”.

Logani pentru viață” este proiectul prin care, în fiecare an, elevii de la Colegiul Național „C.D Loga” ajută comunitatea.

Scenariul piesei pe care o pregătesc în fiecare an e gândit și realizat în totalitate de un elev.

Actorii, muzicienii și dansatorii din spectacol sunt elevi care, dincolo de orele petrecute la școală pentru studiu, repetă zi de zi pentru spectacol. Copiii sunt ajutați de doi profesori.

Elevii de gimnaziu participă cu diverse lucrări de artă.

Bani strânși în urma vânzării lucrărilor de artă, dar și a biletelor la spectacol ajung la organizația Salvați Copiii, care va cumpără monitoare pentru Spitalul de Copii „Louis Turcanu” din Timișoara.

Spectacolul „Logani pentru viață” se joacă pe 1 iunie la Opera Română din Timișoara.

The post „Logani pentru viață”. Elevii liceului „C.D Loga” din Timișoara organizează un spectacol caritabil pentru a dota Spitalul de Copii Louis Ţurcanu appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri