Caută
Close this search box.

Palatul Național al Copiilor este în sărbătoare!

În perioada 28 -29 Ianuarie 2017, va avea  loc în București, la Palatul Copiilor, cea de-a XIV-a ediție a CONIL Fest – Festivalul Integrării.

Pe parcursul celor doua zile, peste 1500 de copii tipici și cu nevoi speciale îi vor purta pe cei prezenți într-o lume a poeziei, dansului, cântului și al întrecerilor sportive, într-un maraton artistic desăvârșit, pus la cale de inimoșii organizatori – Asociația CONIL si Asociația 3M.

”Momente emoționante  și  pline de farmec și sensibilitate ne vor fi oferite de invitații noștri speciali de la școlile pentru copii hipoacuzici , deficienți psihomotorii sau cu deficiențe de vedere, demonstrând astfel că dincolo de orice dizabilitate există o abilitate ce trebuie promovată. Sunt invitați să participe la acest important eveniment cultural, copii cu vârste cuprinse între 3-18 ani din gradinițele și școlile publice și private din București și din țară”, precizează un comunicat de presă difuzat de organizatori.

Scopul organizatorilor, Asociația CONIL si Asociația 3M  este de a sprijini integrarea copiilor cu CES precum și promovarea talentelor de orice fel.

Pe parcursul celor două zile de festival intrarea publicului în sală este liberă.

Parteneri mediawww.gradinitebucuresti.ro   www.magnanews.ro

Sponsori: Aqua Carpatica, Chipita Romania, Editura Integral, Editura Corint, Omfal Educational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri