Delta Dunării, Băile Felix, Tenerife sau Dubai sunt câteva dintre ofertele agenţiilor de turism pentru petrecerea sărbătorilor de Paşti. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei şi pot ajunge până la câteva mii de euro.

„Ţara noastră rămâne preferata turiştilor români pentru vacanţa de Paşte, cu toate că sunt cereri pentru o paletă din în ce mai largă de destinaţii. Le propunem clienţilor noştri sejururi în Delta Dunării sau în Transilvania. Însă, au fost solicitate şi destinaţii noi şi pachete atipice pentru vacanţa de Paşte din acest an, cum ar fi croazierele în Caraibe şi Cuba”, a precizat, pentru Mediafax, directorul de vânzări al unei agenţii de turism.

De exemplu, în Delta Dunării, trei nopţi de cazare în camera dublă – la o structură de primire turistică de patru stele, cu demipensiune (mic dejun şi cină), prânz festiv de Paşti şi cină pescărească – costă 155 de euro/persoană.

În schimb, preţul pentru un sejur şi croazieră în Caraibe şi Cuba ajunge la 2399 de euro/persoană.

Celor ce vor să petreacă Paştele în locaţii exotice un sejur de şapte nopţi în Tenerife, pachetul de servicii ce include şi transportul cu avionul pleacă de la 783 de euro/persoană.

O altă variantă este Dubai, o excursie de şapte nopţi şi bilet de avion pornind de la 700 de euro/persoană.

Pe litoralul bulgăresc, trei nopţi de cazare în regim All Inclusive costă 146 euro/persoană la un hotel de cinci stele, iar o excursie în Creta, tariful pentru şase nopţi de cazare şi transport cu avionul începe de la 470 de euro/persoană.

Pentru a petrece Paştele în Egipt, la Sharm el Sheikh, fiecare turist plăteşte pe pachet (cazare şapte nopţi, la hotel de patru stele, All Inclusive, plus bilet de avion) 638 de euro.

Preţul unei vacanţe de Paşti la Băile Herculane – trei nopţi de cazare cu demipensiune şi masă festivă, la un hotel de patru stele – ajunge la 725 de lei/persoană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.