Caută
Close this search box.

Olivia Steer: Va veni o zi în care toți oncologii vor fi condamnați pentru genocid

Olivia Steer șochează din nou. Cea mai recentă postare pe contul personal de Facebook a stârnit controverse. De data aceasta, Olivia Steer adresează un mesaj dur medicilor oncologi, care recomandă radioterapia și chimioterapia ca metode de tratament pentru pacienții cu cancer, arată Digi24.

”Va veni curând o zi în care toți oncologii care au prescris radioterapie și chimioterapie vor fi condamnați pentru genocid. #soon”, sunt cuvintele postate de Olivia Steer.

Mesajul vedetei a fost aprobat prin numeroase comentarii din partea prietenilor virtuali ai vedetei, contul acesteia având peste 40.000 de followeri.

În ultimii ani,  Olivia Steer a atras atenția publicului cu stilul de viață pe care îl adoptă. Ea este o vegetariană convinsă încurajându-i pe cei care îi vizitează site-ul oficial și care îi citesc postările de pe Facebook, să renunțe la obiceiurile culinare nesănătoase și sa se focalizeze asupra unui regim bio. Vedeta este împotriva medicinei tradiționale, care, în opinia ei, nu face altceva decât să îmbolnăvească și mai mult oamenii pe termen lung.

Olivia Steer a stârnit cele mai multe reacții când a declarat că este împotriva tuturor vaccinurilor. „Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer, în cadrul unei emisiuni televizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri