Caută
Close this search box.

Șoc: multiplu campion dinamovist, mort la numai 36 de ani

Șoc total în întreaga lume sportivă din România și mai ales în cea dinamovistă, după ce un cunoscut sportiv al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare a murit la doar 36 de ani, în urma unui infarct miocardic: este vorba de GABRIEL DEACONU, unul dintre exponenții de top ai secției de tir din ultimele două decenii, multiplu campion național.

Gabriel Deaconu s-a născut pe 25 august 1981 la București. După o scurtă ucenicie la Olimpia, s-a alăturat în 1999 secției de tir de la CS Dinamo. A fost component al loturilor naționale de seniori și de juniori. Cea mai bună performanță a sa a fost locul 6 cu echipa României la Europenele de seniori din 2003, de la Plsen (Cehia) la 60 focuri culcat. A fost de asemenea campion balcanic.

”Suntem complet înmărmuriți. A fost un om extraordinar, un prieten adevărat, dar urmărit permanent de ghinioane. Singur pe lume, fără părinți, a muncit enorm pentru a-și face un rost în viață. În ultimul timp se mutase la Timișoara. Din punct de vedere sportiv a fost cel mai bun trăgător din poziția culcat pe care l-am văzut în carieră. Venea la poligon după două luni de pauză și trăgea perfect”, a declarat campioana europeană de tir Laura Coman. (foto Facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri