Cătălin Ivan, europarlamentar ales pe listele PSD, susţine că oameni săraci, care ştiu că ajutoarele sociale pe care le primesc ”depind de primari”, vor fi urcaţi în autocare ”precum vitele în vagoane şi duşi la mitingul PSD”.

În opinia lui Ivan, mitingul PSD de sâmbătă ar trebui să fie urmat de o avalanşă de dosare penale.

Mitingul PSD, probabil ultimul care se va mai organiza in Romania in felul acesta, ar trebui sa aiba fie urmat de o avalansa de dosare penale, scrie Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.

Am putea spune fara sa gresim ca mitingul de sambata este un miting penal pentru sustinerea celui mai corupt politician din istoria Romaniei.

Va asigur, ca fost membru al acestui partid care cunoaste realitatea din interior in cele mai mici detalii, ca majoritatea covarsitoare a celor care vor participa la miting vor fi adusi cu forta. Veti vedea oameni foarte saraci care beneficiaza de ajutor social si care stiu ca depinde de primar daca mai primesc sau nu acel ajutor, angajati necajiti din diferite regii aflate in subordinea primariilor vor fi obligati sa mearga la Bucuresti. Companiile private care au contracte cu statul vor fi obligate sa sustina cheltuielile si/sau vor trimite oameni.

Cred ca mitingul de sambata este unul cu o profunda valoare de simbol. Este imaginea perfecta a regimului Liviu Dragnea. Are toate „ingredientele” pentru a intelege perfect Romania lui Dragnea: oameni necajiti urcati in autocare precum vitele in vagoane si transportati la Bucuresti, toate companiile care capuseaza bugetul statului si ingrasa conturile diferitilor politiceni locali sau nationali vor face un efort imens pentru a sustine aceasta mascarada, ordinele de partid se vor transmite prin institutiile publice controlate politic si vor deveni obligatorii pentru toti cei care au avut, au sau vor avea vreodata nevoie de vreo institutie a statului.

Trebuie sa-i multumim lui Liviu Dragnea pentru aceasta demonstratie. Daca era cineva care inca nu a vazut fata hidoasa a acestui regim, acum nu o mai poate evita.

Dupa acest miting va fi avut loc, va propun o tema de analiza personala. Daca aveti copii pe care vreti sa-i cresteti in Romania, daca aveti copii plecati afara pe care ii vedeti foarte rar si va mistuie dorul de ei si de nepoti, daca ati munict o viata intreaga si nu v-ati imaginat nicio secunda ca veti ajunge la mila unor analfabeti (fie ei si doar analfabeti functional), daca vi se pare strigator la cer ca resursele acestei tari si toate bogatiile ei sa fie date unor gupuri de interese straine, daca va deranjeaza ca cei care au furat aceasta tara timp de aproape 30 de ani va rad in fata in fiecare zi afisand opulenta si luxul greu de imaginat la politicienii din orice tara civilizata….pot adauga un numar foarte mare de „daca”, atunci este momentul sa luati o decizie personala. Este decizia fiecaruia daca accepta pasiv, resemnat, aceasta situatie sau face ceva. Eu cred ca este timpul ca romanii sa ia atitudine.

Cred ca, dupa mitingul de sambata, tot mai multi vom spune ca este prea mult, conchide Ivan.

1 COMENTARIU

  1. Rosia Montana primise deja recomandarea de inscriere in Patrimoniul Mondial: Asa ceva nu s-a mai intamplat in istoria UNESCO
    Stoparea de catre Guvernul Dancila(…)///2-Sevil Shhaideh scapa de mare parte din sechestrul pus pe averea sa in dosarul Belina…, de la suma de 3,8 milioane lei la 566.482 lei….///3-Comisia Iordache, modificare brutala a rolului curtilor de apel – nu mai pot schimba o sentinta din achitat in vinovat decat daca sunt probe noi___—–____ Toate aceste stiri, concentrate in aceste zile, dovedesc ca pesedeului nu-i pasa nici de opinia interna si nici de cea internationala, ei isi vad de „ale lor”, pentru ca modelul lor este ” ori cum vrem noi, ori iesim afara din UE, NATO, etc.”( si nu glumesc sau fac cacialmale), pentru ca asta rezulta din toate actiunile lor …Pe de alta parte, toate acestea incurajeaza participarea la mitingul de sambata, pentru ca mesajul cu servile este clar, „noi avem grija de „oamenii” nostri”, si inca prin intermediul tribunalelor, adica legea ne este supusa…Cat despre Rosia MOntana, lucrurile sunt clare, ce istorie, ce patrimoniu UNESCO, pesedeul vrea aurul de acolo si il vrea acum, ca -sa-l imparta intre ei…

    Comisia pentru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here