Caută
Close this search box.

Dragnea prezintă măsurile PSD alături de un mesaj dur împotriva preşedintelui: De ce săriți așa? Iohannis minte!

Liviu Dragnea, președintele PSD, a prezentat ceea ce, spune el, ar fi măsurile luate de Guvern pentru creșterea salariilor și pensiilor alături de un mesaj dur anti-Iohannis.

Dragnea a scris pe planșa pe care prezenta măsurile PSD: „Iohannis M…E” şi a explicat ulterior că a vrut să transmită că… președintele minte.

Iohannis M…E – Păi de ce săriți așa? Iohannis minte! Păi la ce v-ați gândit, nu cred că v-ați gândit la ce s-a gândit el.

Eu am arătat că domnul Iohannis minte. Este un fel de Pinochio ca să spunem așa„, a declarat Liviu Dragnea, la Antena3, fiind întrebat ce a vrut să transmită cu mesajul „Iohannis M…E„.

 

Mesajul M… PSD, pe care Dragnea a vrut să-l parafrazeze la Antena3, a fost lansat pe internet. Ulterior, Răzvan Ștefănescu, un român care lucrează în Suedia, și-a pus respectivul slogan anti-PSD pe plăcuțele de înmatriculare. a venit cu mașina în țară şi a stânit un scandal de pomină, după ce a fost oprint de poliţişti.

După 10 zile, de la intrare ăn românia  timp în care s-a plimbat prin ţară, Ștefănescu el a fost oprit de poliţiştii Brigăzii Rutiere din Bucureşti. I-a fost retras permisul, i-au fost confiscate numerele de înmatriculare şi a fost anchetat câteva ore la secţie. Tot atunci, Poliția a anunțat  că deschide și dosar penal.

Ulterior însă, reprezentanții IGPR au explicat că vor cere clasarea cauzei și că permisul îi va fi returnat bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri