Caută
Close this search box.

Ce surpriză superbă: marele derby Barcelona-Inter arbitrat de un român

Veste uriașă pentru arbitrul arădean Ovidiu Hațegan (38 de ani), care a fost desemnat să fie la centrul celui mai tare meci din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor. Miercuri, 24 octombrie, de la ora 22:00, FC Barcelona – Inter Milano îl va avea la centru pe arbitrul român, care va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, scrie Mediafax.

Cele două formații au maximum de puncte în grupa B, șase, după primele două meciuri disputate, cu Tottenham și PSV Eindhoven.

Arbitrii adiționali vor fi Radu Petrescu și Sebastian Colțescu, în timp ce al patrulea oficial a fost delegat Radu Ghinguleac.
În acest sezon, Hațegan a condus și meciul ȚSKA Moscova – Real Madrid, 1-0, tot în grupele Champions League. Anul trecut Hațegan a fost delegat la 4 partide din Champions League, trei dintre ele în grupe și una din optimile de finală.

Vicepreședintele CCA, Alexandru Deaconu, a fost trimis observator de arbitri la duelul dintre Șahtior Donețk și Manchester City, care se joacă marți, 23 octombrie, de la ora 22:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri