Caută
Close this search box.

Ce veste uluitoare. Mașinile cu ITP-ul expirat vor putea fi… iertate!

Şoferii care circulă cu maşini fără ITP ar putea scăpa doar cu o amendă. Asta deşi în România sunt două milioane de autoturisme fără inspecţia tehnică periodică, multe dintre ele, rable care pun în pericol siguranţa în trafic.

Un deputat a propus ca poliţiştii să nu mai ridice talonul şi plăcuţele de înmatriculare, aşa cum se întâmplă acum. Ba chiar vrea să le dea răgaz 15 zile, să meargă cu maşina în service.

Totul este să îi ținem cu toții pumnii acestui deputat!!!

Un răspuns

  1. Buna , am o rugăminte, atunci când modificați sau completați o lege , ganditi-va si la bietul cetățean căruia i se va aplica , da e in regula acesta OG 14/2017 , mai puțin modul în care cetățeanul după ce si-a îndeplinit obligația are acces la bunul lui personal. În data de 8 febr am fost oprită la punctul de frontieră Jimbolia, sa constatat că am expirat ITP-UL de 5 zile , în regulă, mi s-au reținut talonul si numere de înmatriculare, perfect legal. Am pus masina pe platforma , am mers la Arad si luni dimineață , adica in 11 februarie am făcut inspecția tehnică. Acum, legea spune că în momentul în care am ITP-UL pot sa merg sa ridic talonul si numerele de la Poliția Rutieră . În cazul meu Poliția Rutieră Timișoara. Astăzi suntem in data de 13 februarie si numerele mele la ora 11 nu au plecat din punctul de frontieră Jimbolia. Am sunat si mi sa spus ca posibil maine sa ajunga la Poliția Rutieră Timișoara. Repet nu contest faptul că mi s-au ridicat talonul si numerele dar nu e normal sa astept o săptămână sa intru in posesia lor , atâta timp cât eu am respectat legea care repet spune că în momentul în care am ITP-UL pot sa le recuperez . Cu respect Camelia Tira

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri