Caută
Close this search box.

Ionuţ Cristache îl atacă pe Dacian Cioloş şi spune că acesta e mincinos

ionuţ cristache

Realizatorul TVR Ionuţ Cristache îl atacă mai nou zilnic pe Dacian Ciolos, publicând postări pe pagina sa de Facebook, la adresa liderului PLUS.

În doar două zile, i-a dedicat lui Ciolos patru mesaje, chinuindu-se să demonstreze că acesta este mincinos. Cristache a fost umilit în direct de Ciolos, la finalul anului trecut, după ce a lansat o intoxicare folosită de propaganda PSD.

Ionuţ Cristache, probabil cel mai bine plătit angajat al TVR (peste 5.500 de euro lunar, dublu faţă de preşedintele României), se chinuie să se facă tot mai util PSD, care a declanşat o campanie violentă împotriva lui Ciolos, la Antena 3 şi România TV. El îl atacă tot mai des pe fostul premier.

„Atenţie, n-am nimic cu nimeni, în schimb am o problemă cu minciuna şi cu impostura. După ce, ieri, am scris despre ‘omul nou’, vechi oportunist politic care de curând coborâse şi în gara PLUS, azi aflăm că Ciolos l-a dat afară. Un gest de normalitate, căci principiile cu care PLUS a plecat la drum erau în totală contradicţie cu ce reprezenta acest om. Dar, totuşi, rămân nişte neclarităţi în postarea şi argumentele lui Ciolos de azi, ca să nu le spunem miniciunele. Hai să mergem pe logică.

În postarea de azi, Ciolos ne spune că îl ştie pe Fitiu, proaspăt demis, de mult. Deci Ciolos a girat pentru el, ştiindu-i biografia, cu toate petele, dar chiar şi aşa, l-a pus cu mâna lui pe locul din Consiliul Naţional PLUS. Când s-a aflat public, l-a dat afară, dar nu neapărat el, cât comisia de arbitraj şi etică a partidului. Deci l-a executat pentru că s-a aflat, nu neapărat pentru ce a spus/făcut în trecut. Şi a mai dat afară pe cineva. Pe George Gima cel de la care a plecat toată tărăşenia şi cel care i-a cerut public demisia lui Fitiu”, a scris Cristache pe Facebook.

„Deci Ciolos l-a dat afară pe unul care şi-a asumat perfect menirea şi crezul Plus, acela de ‘oameni noi în politica’. Şi ce apucături sunt astea? Dai afară oameni pentru că nu-s de acord cu tine, cu prietenii tăi puşi arbitrar pe listă, îl dai afară că şi-a exprimat dezacordul în cel mai democratic mod cu putinţă? Păi, astea nu erau apucături demne de PSD şi PNL? PLUS nu era despre altceva? Ce facem aici?”, a mai scris Ionuţ Cristache.

Citeşte şi: Umilit de Ciolos, Cristache mistifică realitatea fără ruşine: „L-au lăsat nervii în acel moment. Săracul… este printre puţinii care au cedat nervos”

La sfârşitul anului trecut, Ionuţ Cristache a fost umilit de Dacian Ciolos în propria emisiune, după ce a lansat o intoxicare livrată de propagandă PSD. Ciolos i-a demonstrat argumentat lui Cristache că nu ştie ce vorbeşte.

Iată un episod relevant din emisiune, în care Ciolos demontat una dintre temele favorite ale propagandiştilor anti-justitie:

Cristache: Doamna Prună a dat celebra ordonanţă care făcea SRI-ul organ de anchetă.

Ciolos: Doamna Prună ştie despre ce vorbeşte. Nu l-a făcut, asta iar este o informaţie falsă pe care o promovaţi şi dvs. Dvs. aţi citit ordonanţa respectivă?

Cristache, arogant: Bineînţeles că am citit-o.

Ciolos: Şi la ce concluzie aţi ajuns de acolo?

Cristache: Că SRI-ul era organ de anchetă, asta e concluzia mea.

Ciolos: Că ordonanţa a făcut SRI-ul organ de anchetă?

Cristache: Da, a permis SR-ului să se implice în anchetele penale.

Ciolos: Asta aţi înţeles? Înseamnă că nu aţi citit-o.

Cristache, bâlbâindu-se: Nu, nu a fost aşa… De ce a fost nevoie…

Ciolos: Haideţi că vă spun. Curtea Constituţională a constatat că SRI-ul foloseşte un instrument pe care are dreptul să-l folosească şi justiţia, cel de interceptări telefonice. Şi CCR a spus că SRI-ul n-ar trebui să facă interceptări telefonice decât cele care sunt strict legate de siguranţa naţională nu şi de altă natură. Dar sistemul de interceptări telefonice poate să fie folosit şi de organe ale justiţiei cu aprobarea judecătorului că să culeagă informaţii utile în dosarele aflate pe rol. Şi CCR a spus că sistemul ăla de interceptări poate să fie folosit şi de justiţie dar să nu poată fi operat de angajaţii din SRI. Şi ordonanţa pe care am dat-o noi a stabilit că SRI nu mai face interceptări decât cele care sunt legate de chestiuni de siguranţa naţională şi că alte structuri direct subordonate instituţiilor din justiţie pot să folosească acel sistem de interceptări pe care îl avea SRI-ul în dotare, pentru că aşa a decis CSAT, să-l dea SRI-ului în dotare. Deci acel dispozitiv de interceptare putea fi folosiţi de structuri subordonate instituţiilor din justiţie. Deci ordonanţa asta tocmai că a scos SRI-ul din dispozitivul de interceptări care să fie folosite în dosare penale şi a transferat rolul ăsta instituţiilor din justiţie. Deci exact pe dos faţă de ce spuneţi dvs., este ca în bancul ăla de la Radio Erevan.

Cristache, dezumflat: Dacă vreţi, uite, luăm ordonanţa aia şi o disecăm aici, dar nu cred că asta este în interesul celor care ne privesc.

Un răspuns

  1. Pitecantropul asta FLOCOS a fost „CLONAT’ in „LABORATOARELE” postului de televiziune LATRINA 3, unde mai nou GROHIE si „BUTOIUL CU RAHAT” din Gagesti !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri