Caută
Close this search box.

Bărbatul suspectat că a agresat sexual o fetiţă de 10 ani în scara unui bloc din Galaţi a fost arestat preventiv

Bărbatul suspectat că a agresat sexual o fetiţă de 10 ani în scara unui bloc din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Totodată, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din agresiune sexuală în viol. Între timp, poliţiştii fac cercetări pentru a descoperi cea de-a doua victimă a individului. Este vorba despre un tânăr, posibil minor, cu care barbatul a fost surprins pe faleza Dunării, întreţinând raporturi sexuale orale.

Poliţiştii au anunţat că bărbatul suspectat că a agresat sexual o fetiţă de 10 ani în scara unui bloc din Galaţi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Individul, violator în serie, a fost condamnat la închisoare de două ori şi eliberat de fiecare dată înainte de termen.

Totodată, anchetatorii au schimbat încadrarea juridică a faptei din agresiune sexuală în viol. Între timp, se fac cercetări pentru a descoperi cea de-a doua victimă a individului. Este vorba despre un tânăr, posibil minor, cu care barbatul a fost surprins pe faleza Dunării, întreţinând raporturi sexuale orale.

Luni dimineaţă, bărbatul a acostat o fetiţă de 10 ani, care se îndrepta la şcoală, pe care a dus-o în scara unui bloc din Galaţi şi a violat-o. Câteva ore mai târziu, Poliţia Brăila a fost sesizată de cetăţeni că un individ întreţine relaţii sexuale orale cu un tânăr, cel mai probabil minor, pe faleza oraşului.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că este vorba despre acelaşi individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri