Informații noi despre viața lui Liviu Dragnea, din închisoare. Fostul lider PSD vorbește aproape zilnic la telefon cu Codrin Ștefănescu și cu Florin Iordache.

La fel, și cu iubita lui, Irina, și cu fiul său. Dragnea are dreptul la telefon o oră pe zi și de cele mai multe ori folosește acest drept pe deplin. De curând, a fost mutat din celulă, iar la atelierul auto aproape zilnic discută cu Florin Blejnar, fostul șef al ANAF.

Liviu Dragnea nu mai are statut de deținut privilegiat – a fost mutat începând de luni într-o celulă în care sunt încarcerați alți 4-5 deținuți. Unul dintre ei este traficant de droguri.

Până atunci, se afla singur pe Secția 7. I-a fost refuzată permisia, în cursul zilei de ieri. Nu a cerut el această recompensă, dar a intrat oficial în discuție pentru că a obținut credite prin muncă. Totuși, a primit dreptul la un pachet suplimentar. Iese la muncă și sâmbăta, pentru a câștiga credite suplimentare.

Ziua din penitenciar începe la 6:30. După micul dejun merge la garaj. Până nu demult, acolo se întâlnea cu Sorin Blejnar, dar fostul șef ANAF a fost mutat la Jilava între timp. Când nu e la muncă, primește vizite – nu foarte dese totuși, dar își ocupă timpul la telefon.

Zilnic îi telefonează Irinei, iubita lui. Foarte des vorbește și cu Florin Iordache, Codrin Ștefănescu și Alfred Simonis – șeful deputaților PSD. Dragnea are o stare bună de spririt, iar de mustață a scăpat în prima lună de când a fost închis, mai arată informațiile Digi24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.