Caută
Close this search box.

Cum o strigă colegii de la Pro TV pe ANDREEA ESCA. Nu v-ați fi așteptat la această poreclă

andreea esca

Andreea Esca este una dintre cele mai vechi jurnaliste și emblema postului de televiziune Pro TV. Apare pe sticlă de mai bine de 20 de ani, devenind celebră datorită salutului cu care și-a obișnuit telespectatorii încă din 1995 „Bună seara, România. Bună seara, București. PRO TV te salută”.

Renumita știristă este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot felul de lucruri din viața personală. În urmă cu câțiva ani avea să dezvăluie în propria carte, intitulată „Ce-am făcut când am tăcut” care era porecla din copilărie (Piticot), iar acum a dezvăluit cum o strigă colegii.

Într-o postare scurtă și concisă prezentatoarea a mărturisit că echipa știrilor de la 19:00 o strigă „Andreea 5 minute”. Cel mai probabil Andreea Esca este numită în felul acesta pentru că atât îi trebuie să se pregătească înainte de a intra în emisie.

Andreea Esca a scos la iveală ce poreclă are la Pro TV

În plus, vedeta a publicat și o imagine în care apare cu două bigudiuri, semn că nu îi va prea mult timp la machiaj și la coafat. Mesajele fanilor nu au întârziat să apară în mediul online, fiecare persoană având câte o poreclă pentru Andreea Esca.

„«Andreea 5 minute»! Ăsta e numele meu la Pro TV România”, a scris renumita prezentatoare pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii cu două bigudiuri în păr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri