Caută
Close this search box.

Cîţu, dezamăgit că mai există medici nevaccinaţi: ”Puterea exemplului este importantă”

cîţu

Premierul interimar Florin Cîţu a declarat că se simte dezamăgit că în rândul personalului medical există încă un procent mare de persoane nevaccinate, subliniind că „puterea exemplului în această perioadă este foarte importantă”.

Premierul a cerut mărirea capacității secțiilor ATI la 2.000 de paturi.

În acelaşi timp trebuie să spun că încă am problemă sau sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate şi ar trebui să vedem ce facem cu aceasta. Este foarte important pentru că de aici puterea exemplului, în această perioadă, este foarte importantă”, a declarat Florin Cîţu sâmbătă, la o videoconferinţă cu prefecţii şi reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică.

De asemenea, el a făcut un apel către tot personalul medical să înţeleagă importanţa detaşărilor în alte zone, unde este nevoie de îngrijirea bolnavilor cu COVID-19, subliniind că în această perioadă dificilă „toţi trebuie să facem un sacrificiu”.

Citește și: Coronavirus în România: 14.019 cazuri de COVID și 279 de decese

Fac un apel la tot personalul medical. Ştiu că reprezintă un disconfort şi e o problemă să fiţi detaşaţi în această perioadă, să lucraţi în alte zone. Înţeleg că este un sacrificiu, dar nu o faceţi nici pentru mine, nici pentru ministrul Cseke, nici pentru domnul Arafat. Asta este situaţia în acest moment şi avem nevoie de toată lumea să se mobilizeze, trecem printr-o situaţie dificilă şi este clar că trebuie să înţelegem cu toţii acest moment şi toţi trebuie să facem un sacrificiu. Vă înţeleg şi apreciez toate eforturile pe care le faceţi în această perioadă”, a mai declarat Cîţu, potrivit Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri