Caută
Close this search box.

Piedone, către familiile morţilor din Colectiv, revoltător: „Să se bucure de bani, condamnarea mea nu le va învia copiii!”

piedone

Mesaj revoltător al lui Cristian Popescu Piedone, la scurt timp după ce s-a dat sentința definitivă, prin care a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare, în Dosarul Colectiv.

”Dacă familiile cred că eu le-am omorât copiii, așa să-i ajute Dumnezeu. Să se bucure, vor lua bani, dar nu e dreptate la adresa mea. Condamnarea mea nu le va învia copiii”, a declarat Piedone, în fața casei sale, conform Aktual24.

„Dacă aș putea să învii victimele, aș face-o. Sunt alții ascunși în spatele paravanelor. Mă duc cu demnitate, onoare și respect. Dacă Justiția a considerat asta, trăim pe pământ, nu în ceruri. Mai devreme sau mai târziu, lucrurile secretizate vor ieși la iveală.

Sunt vinovați și nu spun eu cine. Piedone azi, cu 4 ani condamnare, aș fi lăsat capul în jos. Nu, îl țin și mai sus. Familia e cea care îmi dă putere. Sunt cei care m-au judecat înaintea fariseilor. Ei știu că nu sunt criminal.

A fost nevoie de un breaking news. Dar România nu se dezvoltă așa. Nu vreau să jignesc familiile. Copiii mei, dacă erau acolo… Dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să-i ajute Dumnezeu! Lucrurile nu se judecă aici, ci acolo sus. Mă voi întoarce. Dacă 27 de ani, Piedone a tăcut, acum nu voi mai tace.

Voi transmite telepatic gândurile mele, pe Facebook. Au fost și decizii în instanță, telepatice”, a susținut Piedone.

El le-a spus apoi jurnaliștilor: „Sunteți copii tineri cu toți, plecați în altă țară. Mai bine sclav în altă țară, decât în țara asta. Eu am crezut în dreptate, se pare că dreptatea o găsești în ceruri, nu pe pământ. Unde plec acum? La Penitenciarul Rahova!”.

Mesajul postat anterior pe Facebook, de Piedone:

„M-au luat… NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit și m-au tăvălit șase ani și jumătate! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat puşculiţele…

Rămâneți cu bine, oameni buni! Va mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas alături, în toți anii aceștia grei! Eu merg acum unde mă azvârle statul meu cel românesc!”.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat definitiv, la 4 ani de închisoare cu executare, pentru abuz în serviciu. De asemenea, a primit interdicție să ocupe funcții publice în următorii cinci ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri