Caută
Close this search box.

Doi șoferi prinși drogați la volan în Galați. Unul a recunoscut că obișnuiește să consume droguri din cauza  job-ului solicitant

Surpriza pentru polițiștii din Galați. În mai puțin de 30 de minute au oprit în trafic doi șoferi drogați. Ambii au ieșit pozitiv la canabis, aşa că au fost duși la spital pentru probe biologie. Unul dintre ei avea la el drogurile și recunoaște ca obișnuiește să consume des astfel de substanţe. Cei doi au rămas fără permise de conducere și au acum dosar penal.

Tânărul din imagine are 28 de ani și lucrează în domeniul IT. Spune că obișnuiește să consume droguri din cauza  job-ului solicitant. De altfel, avea la el drogurile.

La scurt timp, în trafic este oprită o altă mașină. La volan, un bărbat de 39 de ani. Și acesta a ieșit pozitiv la canabis.

Cei doi au fost duși la spital, aşa cum prevede procedura.

Polițiștii au luat şi alte măsuri în urma controalelor. Pe un bărbat din Teleorman l-au lăsat fără plăcuțele de înmatriculare. Mașina, cu numere de Marea Britanie, nu avea asigurare, iar ITP-ul era expirat din luna noiembrie a anului trecut

The post Doi șoferi prinși drogați la volan în Galați. Unul a recunoscut că obișnuiește să consume droguri din cauza  job-ului solicitant appeared first on tvrinfo.ro.

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri