Caută
Close this search box.

Tăriceanu nu știa despre «tentativa de asasinat» asupra lui Dragnea și nici nu consideră subiectul relevant pentru agenda publică

tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, președintele Seantului, a declarat că nu a știut de tentativa de asasinat de care a vorbit, la Antena3, Liviu Dragnea, liderul PSD, partenerul său de coaliție.

Nu am fost înștiințat de asasinare. Știți ce se întâmplă, dacă aveți întrebări legate de lucruri care sunt relevante pentru agenda publică …”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Digi24.

Tăricenu a spus că el nu a primit o astfel de amenințare și a adăugat: „Unii sunt mai nervoși și pot profera astfel de amenințări verbal”.

„Au ajuns în preajma mea”

„S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau că o să-mi iau. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”, a declarat, recent, Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a aflat cine i-a plătit pe cei patru străini, liderul PSD a răspuns: „Da, dar nu pot spune asta, un om foarte celebru în lume”. Apoi, întrebat dacă se gândește la cineva din străinătate, adică la George Soros, Dragnea a spus: „Nu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine. Dar nu ştiu dacă aici era treaba asta”.

Un răspuns

  1. Dacă Daddy știe cine este George Soros, asta nu înseamnă ca și nonagenarul miliardar Soros știe cine este baștanul din Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri